My Hope
Stop people pleasing & narcistisch misbruik
Maatschappelijke-, psychische-, juridische- en financiele ondersteuning voor de "hulpeloze" vrouw in een destructieve relatie

My Hope

Stop destructieve relaties, pestgedrag en narcistisch misbruik

 

De relatie met jezelf

Hoe is de relatie met jezelf? 


Als je in de spiegel kijkt wat zie je? Een mislukkeling? of iemand op wie je trots bent! 

Heb je ooit serieus de relatie met jezelf bekeken? Ben je tevreden over je lichaam en jezelf? 


De people pleaser/codependent vrouw heeft heel jong geleerd dat haar gevoelens en mening niet belangrijk zijn. Dat zij niet belangrijk is en dat zij zelfs geen recht heeft op geluk en een leven. Ze heeft geleerd om haar eigen identiteit weg te cijferen! Met het gevolg dat ze zelf niet eens weet wie ze is en wat haar persoonlijke grenzen zijn met het gevolg dat ze steeds terecht komt in destructieve relaties.


De people pleaser/ codepenent vrouw heeft een negatieve denkpatroon ontwikkeld omtrent zichzelf en anderen. Ze is geneigd om de wensen van anderen boven dat van zichzelf te zetten.


Dit negatieve denkpatroon over haar zelf zorgt ervoor dat ze mensen aantrekt in relaties die de relatie met zichzelf bevestigt! Daarom is het belangrijk dat de people pleaser vrouw vooral veel aandacht besteedt aan de relatie met zichzelf!


Hoe zit het met jou? Hoe is de relatie met jezelf? Wees eerlijk, kijk om je heen naar je vrienden en de mensen die heel dichtbij je zijn. Wat zie je? Zijn het liefdevolle relaties? Zijn het relaties waar je respectvol wordt behandeld!


De people pleaser vrouw is steeds op zoek naar haar " perfecte geliefde/vriend". 

Die zal zij nooit vinden! Weet je? De perfecte geliefde/vriend waarnaar de people pleaser vrouw constant op zoek is zij zelf! 


Geliefde people pleaser vrouw JIJ bent de perfecte geliefde en vriend waar je je hele leven al op zoek naar bent! Leer jezelf kennen. Leer van jezelf te houden en wordt de beste vriend van jezelf!


Heb je hulp nodig bij het ontdekken van jezelf en het houden van jezelf neem gerust contact op met My Hope. Laat mij je helpen om van jezelf te houden en gezonde relaties aan te trekken!


Wat zijn mijn rechten als people pleaser/codependent?


In relaties worden niet alleen de gevoelens, emoties maar ook de rechten van de people pleaser/ codepedent genegeerd.


Ook de people pleaser/codependent vrouw heeft recht op leven, praten en voelen! De people pleaser/codepedent vrouw moet leren dat hij/zij ook rechten heeft als mens. Leer je rechten, stel je grenzen, stop elke vorm van misbruik en destructieve relaties.


Ben je een people pleaser vrouw neem contact op met My New Hope en leer je rechten als mens. 


Basic Human Rights for Relationships and Self Development
 

Leer je rechten als people 


pleaser/codependent vrouw. Ook jij 


hebt  recht op leven! Bij hulp vul het 


contactformulier in en ik 


neem zsm contact op met je.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.